Her i weekenden tømte vi drivhuset for næsten alle chili planterne, da man kunne se at chilierne ikke tog mere næring og de modnes heller ikke mere. Så det var ikke alle vores jaapenos som nåede at blive modne i år - Der har manglet lys og varme... Når jeg sylter jalapenos bruger jeg bare en ganske almindelig eddike/sukker lage.
Du skal bruge:
Ca. 1 kg jalapenos
7 dl eddike
400 g sukker
3 spsk. salt
Atamon
Sådan gør du:
Skær begge ender af chilierne, og skær resten af chilierne i skiver (ikke alt for tynde).
Kom eddike, sukker og salt i en gryde, som sættes på lavt blus. Der røres til alt sukkeret og salt er opløst. Når det er opløst skruges op for bluset, og når lagen koger kommes chilierne i.
Chilierne koges i ca. 5 min.
Chilierne og den varme lage kommes på Atamon skylede glas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar