onsdag den 19. september 2012

Spaghetti cabonara med æg


Da jeg er alene hjemme her til aften, så skulle jeg bare have noget nemt til aftensmad. Og udvalget i køleskabet var ikke særlig imponerende, så jeg kiggede lige igennem hvad der var lagt på Blogger de sidste par dage. Og jeg var så heldig at Livet i Rebelsig havde lagt en opskrift ud på spaghetti cabonare, og jeg havde alt det der skulle bruges. Jeg ændrede dog lidt på fremgangsmåden og tilføjede et par småting.

I denne opskrift er der til 2 portioner.

Du skal bruge:
Spaghetti, kogt efter anvisningen på pakken

1 pk. bacon i skiver
1 solo hvidløg
1 alm. løg
2 æg
2 dl mælk
100 gr. frisk revet parmesanost
4 spsk. purløg
Salt og peber

Pynt:
Cherry tomater og purløg

Sådan gør du:
Sæt vand over til spaghettien, og når vandet koger kommes salt, olie og spaghettien i, og koges det antal minutter der står på pakken.

Skær baconen ud i tern og steg det sprødt. Bagefter læggen baconen på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg fint, og steg det i det fedtstof der er tilbage på panden efter baconen.

Bland mælk, æg, ost, salt og peber. Når spaghettien er kogt færdig hældes vandet fra, og kommes tilbage i gryden. Mælkeblandingen hældes over, og der røres til det har den rette konsistens (Der skal lige være lidt væde tilbage på bunden). Husk at rører hele tiden, da det meget nemt brænder på. Vend baconen og det meste af purløgen i. Server retten straks og pynt med lidt purløg og cherry tomater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...