Her for et par uge siden spurgte min chef, om jeg ikke ville lave en kage til ham - gerne en med meget flødeskum og marcipan! Derudover var der ikke nogle ønsker, udover at den skulle være til en del mekanikere. Så jeg lånte min venindes bageforme som måler 30 x 30 cm, og så var det bare med at komme igang.
Jeg valgte at lave kagen med lyse bunde, jeg lavede dobbelt portion, næste gang vil jeg nok gange opskriften med 3. Fyldet i kagen er hindbær mousse, og det var også en dobbelt portion. I moussen kom jeg lidt frysetørrede hindbær i, bare for at give den lidt mere smag. Kagen blev smurt op med PSC - Palmin smørcreme.
Kagen er pyntet med et låg af marcipan, der er dekoreret med chokolade. Siderne er dekoreret med flødeskum, jordbær og kiwi.
Her er kagen delt, og hindbær moussen er kommet i.
Her kan man se kagen efter at den er smurt op med PSC, den var nok med en enkelt opsmøring.
Det færdige resultat:
Meget smukt arbejde! Kreativt og flot udført!
SvarSletDidde
Tak :-)
Slet