mandag den 18. marts 2013

Toblerone mousse


Denne opskrift har jeg fundet ovre hos Ditte, og den er bare rigtig god.

Du skal bruge:
300 g toblerone
1/2 L piskefløde

Sådan gør du:
Hak chokoladen ud i mindre stykker og kom dem i en skål som er stor nok til at piske 1/2 L fløde i.
Kom fløden i en gryde, og bring dette i kog. Når fløden koger, hældes det over chokoladen. Lad det stå i 5 min. Og rør det herefter til en ensartet masse.
Dæk massen med husholdnings film, sådan at det ligger helt nede på massen og op af siderne (se billede nedenfor) Dette gøres for at der ikke dannes kondens!!!
Stil massen i køleskabet til dagen efter, allerhelst til dagen efter, da det er vigtigt at massen er helt kold inden at den piskes.

Dagen efter piskes massen, først stille og roligt, for at få rørt det chokolade der evt. ligger på bunden løsnes. Når du kan mærke at der ikke er mere chokolade på bunden, så kan hastigheden øges.
Moussen er færdig, når den har fået en let og blød konsistent. Men vær opmærksom på, at det går stærkt og hvis det bliver overpisket skiller den - og kan ikke reddes!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...