søndag den 28. oktober 2012

En solskinsdag i haven


Nu da vinteren nærmer sig og den først frost har været her, så var der lige et par småting som skulle ordnes i haven. Vi skulle bl.a. have gjort vores Mammutblad vinterklar. Bladene klipper vi helt ned til jorden, og pakker den ind i et godt lag halm, som vi dækker med en presenning som bliver holdt fast med nogle store sten. Da vi havde fået klippet alle bladene af, så så vi at der sad en frø som så ud som om at den var ved at være klar til at gå i hi for vinteren. Og den fik selvfølgelig lov til at blive der indtil næste år.
Men vi finder tit både frøer og tudser i haven, også selvom at der ikke er nogle søer lige i nærheden.

Derudover fik vi også gravet vores Dahliaer op, da de heller ikke tåler frost. De får bare lov til at ligge i en papkasse ude i garagen indtil næste år.

Vi er lidt i tvivl om hvilken slags det var, men det ligner en butsnudet- eller spidssnudet frø.


Hundene nød også at det var så flot vejr i dag, de fik også årets sidste rå knogle. Dem får de kun når de kan ligge udenfor og spise dem, det sviner altså for meget herinde. Men herunder kommer der lige et par stemningsbilleder at hundene.





4 kommentarer:

  1. Dejlige billeder!! Hvad er det for nogle knogle hundene får? Vi plejer kun at give vores marvben, men er der andet de kan få når de ikke barfer?

    SvarSlet
  2. Det er knogler fra gris, dem med kugle led i begge ender. Vores får heller ikke det rigtige barf, vi fodre med tørfoder barf fra Orijen. Det er de rigtig glade for, og de har fået en rigtig lækker pels efter at vi er gået over til det.

    SvarSlet
  3. Jeg troede griseben splintrede ligesom fugl, det vil jeg kigge nærmere på, tak!

    SvarSlet
  4. Kun hvis de er tilberedt, hvis de er rå så er der ingen problemer

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...