tirsdag den 18. september 2012

PSC - Palmin smørcreme

Opskriften på PSC har jeg fundet ovre hos Momses-Univers, og det er noget jeg længe har overvejet at prøve. Da jeg ikke er så meget til IMBC, jeg synes at det smager alt for meget af smør og hurtigt bliver rigtig vammelt. Så nu skulle det prøves.

Du skal bruge:
125 g smør, stuetemperatur
125 g palmin, stuetemperatur
450 g flormelis
2-3 spsk mælk
Evt. smagsaroma (mængden afhænger af hvor kraftig aromaen er)

I denne portion er der til 2 opsmøringer til en kage på 30 x 30 cm.

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne sammen, dette kan med fordel gøres på med maskine med en fleksibel spatel (men kan også sagtens gøres i hånden).


Rør til alle ingredienserne er rørt helt sammen, og du har en creme som er fin og blød. Cremen skal have stuetemperatur når du smører kagen op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...