
Så er vi kommet afsted på camping, og det er rigtig rart når vognen bare har holdt ude i indkørslen hele vinteren. Vi er taget til en campingplads i Oksbøl som hedder Camp West, og det er bare en rigtig fin campingplads, som vi helt sikkert kan anbefale. Pladsen ligger ikke langt fra det store militære øvelses område (men man hører ikke meget til det), og der ude er nok Danmarks flotteste natur og Danmarks største bestand af kronvildt, og det er muligt at komme meget tæt på de flotte dyr. Området på og omkring pladsen er bare rigtig flot, og denne plads har helt sikkert de bedste og reneste toilet/bade forhold, ude køkken, meget stor lækker legeplads og hyggelig fiskesø (vi fangede 3 ørreder sidst vi lagde her).

Men vi havde dog vores problemer da vi kom frem, man kunne godt se at vognen havde holdt stille hele vinteren, og vi havde desværre ikke haft tid til at kontrollerer varmen i vognen inden (vi fik først købt en ny gas flaske 1 time inden at vi kørte hjemme fra), og da vi så kom frem kunne vi ikke få tændt gas varmen i vognen, gulvvarmen virkede heldigvis... Men der var lige køligt da vi gik i seng (15 grader), men i løbet af natten kunne vi godt mærke at temperaturen faldt noget, og da jeg stod op der var der kun 2 grader inde i vognen... Vi har heldigvis en Zibro kamin ude i forteltet, så det kunne kun gå for langsomt med at få gang i den, og så var det ellers bare at vente på at Esbjerg Caravan Center åbnede kl. 10:00 så vi kunne få fat på en ny dims der kunne tænde ovnen, og sådan en havde de heldigvis på lager, til det nette sum af 520,- men varme skulle vi jo have! Og nu er der heldigvis kommet gang i ovnen igen.
Aftensmenu følger herunder, inspirationen er fundet i Cobb's kogebog "Med køkkenet under armen", vi har dog ikke helt fulgt opskriften, da det ikke var alt vi lige havde. Og hvis der er nogen som ikke lige ved hvad en Cobb grill er for en størrelse, så kan den ses på det øverste billede foran teltet. Af de små grill typer er dette en super god lille grill med rigtig mange muligheder.

Du skal bruge:
2 lammeculotter
4 gulerødder
2 rødløg
8 mellem store kartofler
1dl bouillon, det havde vi dog ikke men vi havde en pakke Knorr minestrone suppe.
4 champignon skåret i skiver
Salt og peber
Santa maria chicken krydderi i kværn
Marinade:
1 dl olie
2 solo hvidløg, eller 2 alm. fed hvidløg
Salt og peber

Sådan gør du:
Marinaden til lammeculotterne røres sammen. Hæld den færdige marinade i en pose sammen med kødet. Lad kødet marinerer i køleskabet i 6 timer i køleskabet, vend posen en gang i mellem.
Skær kartofler, gulerødder og løg i tern, ikke alt for store. Læg grøntsagerne i wokken og kom bouillonen over, læg kødet oven på. Kværn krydderi, salt og peber over. Stil wokken på grillen og læg låg på. Efter ca. 1 time kommes champignon skåret i skiver oven på de øvrige grøntsager.
Tilberedes ca. 1 1/2 time. Kødet er gennemstegt når centertemperaturen er 75 grader, hvis kødet ønskes mere brunt og stegt, kan det efterfølgende læggen på grillpanden i ca. 4 minutter på hver side.

Til aftens menu fik vi 2 øl fra Fanø Bryghus, 1 Fanø Vadehav som er en mørk kraftig ale og 1 Fanø Forår som er en kraftig gylden bock. De smagte begge rigtig godt og gjorde sig helt fint til lam.

Klik på billederne for større billeder!
- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Camp West, Oksbøl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar