Du skal bruge:
300 g flormelis, siet
100 g smør, stuetemperatur
40 g kakaopulver, siet
3 spsk sødmælk
Sådan gør du:
Pisk flormelis, smør og kakao sammen med en røremaskine med en flad spartel - middel hastighed - til det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Kom mælk i smørblandingen en skefuld ad gangen. Skru op til høj hastighed, når alt mælken er indarbejdet. Fortsæt med at piske, til glasuren er let og luftig, i ca. 5 min. Jo længere man pisker, desto luftigere og lettere bliver den.
300 g flormelis, siet
100 g smør, stuetemperatur
40 g kakaopulver, siet
3 spsk sødmælk
Sådan gør du:
Pisk flormelis, smør og kakao sammen med en røremaskine med en flad spartel - middel hastighed - til det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Kom mælk i smørblandingen en skefuld ad gangen. Skru op til høj hastighed, når alt mælken er indarbejdet. Fortsæt med at piske, til glasuren er let og luftig, i ca. 5 min. Jo længere man pisker, desto luftigere og lettere bliver den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar