mandag den 30. april 2012

Chokolade cupcakes - The Hummingbird Bakery


Så er endnu en opskrift fra The Hummingbird Bakery afprøvet, denne gang var det deres chokolade cupcakes. Og ja, de smagte lige så godt som de andre af deres opskrifter jeg har prøvet.

Du skal bruge:
100 g hvedemel
20 g kakaopulver
140 g sukker
1½ tsk bagepulver
1 nip salt
40 g smør, stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
1/4 tsk vanilleekstrakt

Frosting: Chokolade glasur - The Hummingbird Bakery

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 170 grader.
Kom mel, kakao, sukker, bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel, og pisk for lav hastighed, til alt er godt blandet og har en sandet konsistens.

Pisk mælk, æg og vanilleekstrakt sammen i en anden skål, og hæld langsomt ca. halvdelen i melblandingen. Rør det sammen, og skru piskeren op på høj hastighed for at fjerne evt. klumper.

Skru piskeren ned på en lavere hastighed, og hæld langsomt resten af mælkeblandingen i, skrab evt. siderne på skålen. Fortsæt med at røre endnu et par minutter, til dejen er jævn. Pisk ikke alt for længe.

Fyld papirformene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn i 20-25 min.
Lad dem køle helt af på en bagerist inden at de pyntes.

4 kommentarer:

  1. Hej Mette

    De fine sommerfugle på dine cupcakes hvor har du købt dem ?

    Hilsen
    Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne

      Udstikkerne til både sommerfuglene og blomsterne er købt ved www.dinkage.dk

      Hilsen Mette

      Slet
  2. hej mette!

    hvor mange kager bliver der ca? :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...