Så er endnu en opskrift fra The Hummingbird Bakery afprøvet, denne gang var det deres chokolade cupcakes. Og ja, de smagte lige så godt som de andre af deres opskrifter jeg har prøvet.
Du skal bruge:
100 g hvedemel
20 g kakaopulver
140 g sukker
1½ tsk bagepulver
1 nip salt
40 g smør, stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
1/4 tsk vanilleekstrakt
Frosting: Chokolade glasur - The Hummingbird Bakery
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 170 grader.
Kom mel, kakao, sukker, bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel, og pisk for lav hastighed, til alt er godt blandet og har en sandet konsistens.
Pisk mælk, æg og vanilleekstrakt sammen i en anden skål, og hæld langsomt ca. halvdelen i melblandingen. Rør det sammen, og skru piskeren op på høj hastighed for at fjerne evt. klumper.
Skru piskeren ned på en lavere hastighed, og hæld langsomt resten af mælkeblandingen i, skrab evt. siderne på skålen. Fortsæt med at røre endnu et par minutter, til dejen er jævn. Pisk ikke alt for længe.
Fyld papirformene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn i 20-25 min.
Lad dem køle helt af på en bagerist inden at de pyntes.
Hej Mette
SvarSletDe fine sommerfugle på dine cupcakes hvor har du købt dem ?
Hilsen
Marianne
Hej Marianne
SletUdstikkerne til både sommerfuglene og blomsterne er købt ved www.dinkage.dk
Hilsen Mette
hej mette!
SvarSlethvor mange kager bliver der ca? :-)
Hej Sine
SletDer bliver 12 stk.
Mette