Du skal bruge:
250 g flormelis, siet
75 g smør, stuetemperatur
2 spsk sødmælk
1 tsk vanilleekstrakt
Sådan gør du:
Pisk flormelis og smør sammen i en røremaskine med en fladspartel for middellav hastighed, til at det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Bland mælk og vanilleekstrakt sammen i en lille skål, og kom det i smørblandingen, en skefuld ad gangen. Skru op til høj hastighed, når al mælken er indarbejdet. Fortsæt med at piske, til at glasuren er let og luftig, i mindst 5 min. Jo længere du pisker, desto luftigere og lettere bliver den.
250 g flormelis, siet
75 g smør, stuetemperatur
2 spsk sødmælk
1 tsk vanilleekstrakt
Sådan gør du:
Pisk flormelis og smør sammen i en røremaskine med en fladspartel for middellav hastighed, til at det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Bland mælk og vanilleekstrakt sammen i en lille skål, og kom det i smørblandingen, en skefuld ad gangen. Skru op til høj hastighed, når al mælken er indarbejdet. Fortsæt med at piske, til at glasuren er let og luftig, i mindst 5 min. Jo længere du pisker, desto luftigere og lettere bliver den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar