Så er der afprøvet endnu en opskrift fra The Hummingbird Bakery, denne gang blev det vanille cupcakes. Og de smager lige så godt som de andre jeg har prøvet at lave af deres. De mørke at kagerne på billederne er red velvet cupcakes.
Du skal bruge:
125 g hvedemel
150 g sukker
1½ tsk bagepulver
1 nip salt
50 g smør, stuetemperatur
1 1/4 mælk
1 æg
1/4 vanilleekstrakt
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 170 grader.
Kom mel, salt og smør i en røremaskine og pisk for lav hastighed, til alt er godt blandet og er sandet i konsistensen. Hæld halvdelen af mælken i lidt af gangen, og rør til at det er godt blandet.
Pisk æg, vanilleekstrakt og resten af mælken sammen i en anden skål, og hæld det i melblandingen. Fortsæt med at røre, til det netop er blandet. Fortsæt med at røre endnu et par minutter, til dejen er jævn, men ikke slt for længe.
Fyld formene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn 20-25 min. Lad dem bagefter køle på en rist inden at de pyntes.
Du skal bruge:
125 g hvedemel
150 g sukker
1½ tsk bagepulver
1 nip salt
50 g smør, stuetemperatur
1 1/4 mælk
1 æg
1/4 vanilleekstrakt
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 170 grader.
Kom mel, salt og smør i en røremaskine og pisk for lav hastighed, til alt er godt blandet og er sandet i konsistensen. Hæld halvdelen af mælken i lidt af gangen, og rør til at det er godt blandet.
Pisk æg, vanilleekstrakt og resten af mælken sammen i en anden skål, og hæld det i melblandingen. Fortsæt med at røre, til det netop er blandet. Fortsæt med at røre endnu et par minutter, til dejen er jævn, men ikke slt for længe.
Fyld formene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn 20-25 min. Lad dem bagefter køle på en rist inden at de pyntes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar