tirsdag den 31. januar 2012

Kylling i stegeso


Her til aften lavede vi en kylling i vores stegeso, og det smager lige godt hver gang. Og så passer det sig selv i ovnen. Og så er det samtidig en ret hvor man kan bruge de alle de grøntsager man bedst kan lide eller dem som man lige har liggende. Denne gang kom vi følgende i:

Du kan bruge:
1 kylling
1 pk bacon
2 store gulerødder
2 selleri
2 rødbeder
1 porre
1 snack peber
1 appensin
½ spsk olie
4 dl vand
Citrus krydderi (Santa Maria)
Salt og peber

Tilbehør:
Ris
Grøntsagerne fra bunden af stegesoen

Sådan gør du:
Rens kyllingen og grøntsagerne. Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i bunden af stegesoen, hvor olie og vand kommes over, sammen med lidt salt og peber. Appensinen skar vi i stykker og kom ind i kyllingen. Kyllingen lægges oven på grøntsagerne, bacon blev lagt på kyllingen, og vi dryssede lidt citrus krydderi oven på.
Kom stegesoen i ovnen på 200 grader i 1 time, når der er gået 1 time sættes risene over, som koges efter anvisningen på posen.

Det smager rigtig godt at lave en sauce af den væske der ligger nede ved grøntsagerne, og den får samtidig en rigtig flot farve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...