Har lige haft gang i Amo's Den store bagebog 2, og fra den har jeg bagt deres grove brunch boller. Da de er rigtig gode og have med som morgenmad. Jeg har altid mig morgenmad med på arbejde, da jeg ikke er så god til at spise når jeg lige er stået op, jeg skal helst have noget tid til at vågne rigtigt :)
Du skal bruge:
350 g hvedemel
150 g fuldkornshvedemel
50 g havregryn
1/2 dl olie
1dl yoghurt naturel
1 1/2 dl vand
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker ell. honning
25 g gær
Sådan gør du:
Bland yoghurt og lunkent vand, og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.
Lad den hæve, lunt og tildækket, i ca. 30 min.
Slå dejen sammen og lav ca. 16 boller. Klip evt. Et kryds i hver bolle. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Sæt en lille skål med vand i bunden af ovnen, og tænd den på 200 grader varmluft.
Bag bollerne ca. 12-15 min midt i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar