Denne opskrift har jeg fundet i et gammelt Ude og Hjemme, og bl.a. Peter synes at de smager rigtig godt. Så de bliver også lavet hver år.
Du skal bruge:
1½ dl piskefløde
1 lille brev Nescafé
200 g mørk chokolade
75 g lys chokolade
20 g smør
1-2 spsk Kahlua
Små metalforme
Sådan gør du:
Pisk fløden og kaffepulver sammen i en gryde, og bring det langsomt til kogepunktet. Tag gryden af varmen. Hak begge slags chokolade meget fint, og rør det i, og rør til at det er helt smeltet. Rør smøret i. Rør til sidst likøren i. Stil den koldt, til at det begynder at stivne. Pisk trøffel massen igennem med en el-pisker, til den bliver lys. Pas på ikke at piske for meget, det skal ikke blive til smør. Kom massen i en sprøjtepose og kom den i metalformene. Opbevares bedst i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar