søndag den 27. november 2011

Sukkerkringler



Du skal bruge:
100 g smør
150 g mel
25 g sukker
2 tsk piskefløde
Perlesukker til pynt

Sådan gør du:
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og fløde og ælt dejen sammen.
Stil dejen koldt i min. 1 time. Vi kørte også denne dej igennem den gamle kødhakker, men den kan selvfølgelig også trilles ud i hånden. Form de tynde stænger til små kringler, og vend dem i perlesukker.
De skal bages ved 200 grader i ca. 10 min i øverste halvdel af ovnen.

2 kommentarer:

  1. hej
    de kan også rulles ud på bord og skæres i tynde strimler med kage sporen vendes i the sukker

    SvarSlet
  2. Hej

    Ja, det kan man også gøre, tror at der er rigtig mange måder at lave dem på :)

    Hilsen Mette

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...