lørdag den 12. november 2011
Grillet andebryst
Du skal bruge:
1 helt andebryst
2 gulerødder
1 rødløg
2 kinesiske hvidløg
Estragon
Dijon sennep
Ketchup
Ribs gele
4 spsk whiskey
1 dl rødvin
Waldorfsalat
Rødkål
Brunede kartofler
Sådan gør du:
Skær grønsagerne ud i tern og kom dem i en drypbakke.
Kom de øvrige ingredienser ned sammen med grønsagerne. Fyld vand i fadet så grønsagerne er dækket.
Skyl anden godt og dup den tør.
Læg andebrystet i stegholderen, og drys havsalt på skindet.
Den skal grilles på indirekte varme. Anden skal ca. have 1 time, og den skal ende på 83 grader.
Lad den hvile 10 min. inden den skæres ud. Fonden i drypbakken jævnes til en sauce.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar