søndag den 4. september 2011

Langtids grillet oksecuvette med cheddar og chili


1 stk oksecuvette
Revet cheddar ost
4 friske chili
Salt og peber

Tilbehør:
Hjemmelavet bearnaise sauce
Ovn kartofler
Spidskåls salat


Klargør grillen med kul i en halv cirkel, læg røgflis oven på. Husk drypbakke med vand i. Tænd grillen.





Puds cuvetten af, rids den og gnub den i salt og peber. Brun den på alle sider på panden.






Læg kødet i grillen isat stegetermometer.
Stegen skal ca. have 4 timer, og ende på 62 grader.
Grillens temperatur skal helst ligge på onkring 120 grader.
Bland cheddar ost og hakket chili.



En halv time inden at stegen er færdig lægges cheddar ost og chili oven på stegen. Når dette er helt smeltet, så er stegen færdig.






Det færdige resultat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...