Chili Sauce
1 kg gulerødder
3 løg
3 solo hvidløg
50 blandede chili (Apache, Jalapeno, Hot Carrot, Habanero, Bell)
2 dl frisk citron saft
2 dl vand
Salt
Atamon
Skræl og riv gulerødderne og hak løg og hvidløg. Bland gulerødder, løg og hvidløg med citronsaft og vand og lad blandingen småkoge i 15 min. under låg. Vask chilierne, skær dem i mindre stykker og lad dem koge med i yderligere 10 min. Blend chilisovsen til den er helt glat. Til sidst kommes 1 tsk. atamon i saucen. Fyld den på skoldede og atamon skyllede flasker.
Alle chilier kan benyttes til denne opskrift, det hele afhænger af hvor stærk den skal være. Den blanding vi har lavet, er medium stærk.
Salt
Atamon
Skræl og riv gulerødderne og hak løg og hvidløg. Bland gulerødder, løg og hvidløg med citronsaft og vand og lad blandingen småkoge i 15 min. under låg. Vask chilierne, skær dem i mindre stykker og lad dem koge med i yderligere 10 min. Blend chilisovsen til den er helt glat. Til sidst kommes 1 tsk. atamon i saucen. Fyld den på skoldede og atamon skyllede flasker.
Alle chilier kan benyttes til denne opskrift, det hele afhænger af hvor stærk den skal være. Den blanding vi har lavet, er medium stærk.
Sjovt at i kommer gulerødder , det vil jeg prøve en dag!
SvarSletDet gør at den samtidig også får en lidt sød smag, ikke meget, men man kan lige ane den. Og det hele kommer selvfølgelig an på hvilke og hvor mange chilier man bruger.
SvarSletMette
Det lyder rigtig godt, også fordi eddike og tomatpasta hurtigt dominerer anden smag.
SvarSletI vores den stærke chili sauce, der kommer vi også rosiner i, og det giver også en rigtig god smag. Så det kan også anbefales at prøve :)
Slet