fredag den 23. maj 2014

Broholmeren Nanna 1 år


I februar 2013 der mistede vi vores gamle broholmer Luna, men vi var ikke i tvivl om at vi skulle have en ny broholmer. Broholmeren er en fantastisk hunderace, en rigtig stor bamse som samtidig også har en vagthund gemt i sig, og en race hvor de fleste er rigtig glade for børn.

Luna vi havde var nogen gange lidt for glad for børn, for hun fandt aldrig helt ud af at hun ikke skulle læne sig op af mindre børn (hendes vægt lå lige omkring 40 kg), og halen var ofte lige i hovedhøjde. Nanna er bedre til at sætte eller lægge sig ved siden af de mindre størrelser...

Men den 23 maj 2013 kom Nanna til verdenen, og som i kan se her over, så sker der meget på et år. Hun vejede kun 6 kg da vi hentede hende, og da vi havde hende på vægten sidst vejede hun 44 kg. Så ja, det er en stor race.

Vi syntes at både Luna og Nanna har været rimelig nemme at opdrage, Nanna har dog et lidt større destruktivt gen, så i denne omgang har det gået lidt mere ud over diverse når de har været alene hjemme. Men det er heldigvis på retur!

Hun er også blevet lige så gode venner med vores Corgi Molly som Luna, når de sover/hviler så ligger de næsten altid sammen.

De holdt godt øje da der blev bygge hønsehus

Alle dyrene er nysgerrige




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...