torsdag den 12. juli 2012

Kylling med kantareller




Så er jeg vidst tilbage, der har været sket lidt meget her på det sidste, så det har ikke lige været at sidde ved computeren der stod øverst på listen. Men må hellere se at komme igang igen :-)
De fleste på mit arbejde er gået på ferie, men i dag kom min kollega lige forbi med en pose frisk plukkede kantareller til min. Og sådan nogle havde jeg ikke lige smagt før, men hold nu op hvor smagte de godt. Her er hvad vi gjorde.

Du skal bruge:
2 kylling bryster
250 g frisk pasta

Sauce:
500 g kantareller
1 dl hvidvin
2 dl fløde
Smør til stegning
salt og peber

Salat:
Spidskål
1 Pink Lady æble
6 radisser

Mormor dressing:
1 dl sukker
1 dl klar eddike
1 dl piskefløde

Sådan gør du:
Dressing og salaten: Kom sukker og eddike i en skål med låg, og lad sukkeret stå og opløse. Lige inden at dressingen skal serveres, kommes fløden i. Sæt låg på skålen og ryst rigtig godt, et piskeris kan også bruges. Snit salaten fint ud.
Sauce: Kom smørret på en pande med god varme, lad smørret bruse af. Kom svampene på og steg dem et par minutter. Tilsæt hvidvin og fløde og skrug ned for varmen. Lad saucen stå og reducerer og smag den til med salt og peber.
Kylling: Vi brugte en støbejerns grill pande til at stege kyllingen på, og den var godt varm da vi kom den let krydderet kylling på. Vi synes ikke at kyllingen skulle smage alt for kraftigt, så vores var bare krydderet med en lille smugle grille krydderi. Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...