mandag den 23. januar 2012

Pasta ret med rejer og muslinger


Hjemme hos os er mandag = nem aftensmad! Da Peter har sent fri om mandagen og jeg havde været til dyrlægen med kattene i dag, de skulle bare vaccineres, så er det rart med nem aftensmad. Så det blev en dejlig nem og smagfuld pasta ret med rejer og muslinger.

Du skal bruge:
1 pk frisk pasta
1 ds muslinger evt. muslinger i hvidløg
200-250 g rejer, rejer fra frost kan også bruges.
3 tomater
1 kinesisk hvidløg eller 2-3 alm. fed hvidløg
1 Milda 4% madlavningsfløde
Parmesanost
Olie
Karry
Salt og peber

Sådan gør du:
Sæt vand over til pastaen. Skær tomaterne i tern og pres hvidløget. Hæld væden fra rejer og muslinger. Svits rejer og muslinger i olie, ikke for længe for så bliver de som gummi, hæld rejer og muslinger af panden. Kom tomater, hvidløg, karry, salt og peber på panden, og lad det simre i ganske kort tid. Kom rejer og muslinger tilbage på panden og tilsæt fløden. Lad det små simre ved svag varme til pastaen er færdig. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Kom pastaen i en skål og hæld fiskeblandingen over.
Server retten med det samme, sammen med revet parmesan og evt. flutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...