Så er den første opskrift fra min nye bagebog fra The Hummingbird Bakery afprøvet.
Og de smager bare rigtig godt, det er lige før at jeg tror, at det er de bedste cupcakes jeg har smagt.
Du skal bruge:
60 g usaltet smør, stuetemperatur
150 g melis
1 æg
10 g kakao
20 ml rød frugtfarve
½ tsk vaniljaekstrakt
1 1/4 dl kærnemælk
150 g hvedemel
½ tsk salt
½ tsk natron
1½ tsk hvidvinseddike
1 portion flødeost glasur
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 170 grader.
Pisk smør og sukker let og luftigt i en røremaskine med en flad spartel (eller brug elpisker) for middel hastighed, til at det er godt blandet. Skru op til høj hastighed, tilsæt langsomt ægget, og pisk til alt er godt blandet.
Rør kakao, frugtfarve og vaniljeekstrakt til en tyk, mørk pasta i en anden skål. Kom det i smørblandingen, og bland det grundigt, til det er jævnt blandet og farvet (skrab evt. ublandet ingrrdienser ned fra siderne. Skru ned til lav hastighed, og hæld langsomt halvdelen af kærnemælken i. Bland det godt, tilsæt halvdelen af melet, og rør til at det er godt blandet. Gentag til alt mel og mælk er tilsat. Skrab igen ned fra langs siderne af skålen. Skru op til høj hastighed, og pisk til at dejen er jævn og glat. Skru ned til lav hastighed, og tilsæt salt, natron og vineddike. Pisk til det er godt blandet, og skru atter op, og pisk et par minutter mere.
Fyld papirformene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn, uden varmluft, 20-25 min.
Lad dem køle af inden at de pyntes.
Flødeost glasur
Du skal bruge:
300 g flormelis, sigtet
50 g usaltet smør, stuetemperatur
125 g flødeost, afkølet
Sådan gør du:
Pisk flormelis og smør sammen for middellav hastighed, til at det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Tilsæt al flødeosten på en gang, og pisk til at det er helt blandet. Skru op til middelhøj hastighed. Fortsæt med at piske, til at glasuren er let og luftig, mindst 5 min, men pisk ikke for længe, da den let kan skille.
Og de smager bare rigtig godt, det er lige før at jeg tror, at det er de bedste cupcakes jeg har smagt.
Du skal bruge:
60 g usaltet smør, stuetemperatur
150 g melis
1 æg
10 g kakao
20 ml rød frugtfarve
½ tsk vaniljaekstrakt
1 1/4 dl kærnemælk
150 g hvedemel
½ tsk salt
½ tsk natron
1½ tsk hvidvinseddike
1 portion flødeost glasur
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 170 grader.
Pisk smør og sukker let og luftigt i en røremaskine med en flad spartel (eller brug elpisker) for middel hastighed, til at det er godt blandet. Skru op til høj hastighed, tilsæt langsomt ægget, og pisk til alt er godt blandet.
Rør kakao, frugtfarve og vaniljeekstrakt til en tyk, mørk pasta i en anden skål. Kom det i smørblandingen, og bland det grundigt, til det er jævnt blandet og farvet (skrab evt. ublandet ingrrdienser ned fra siderne. Skru ned til lav hastighed, og hæld langsomt halvdelen af kærnemælken i. Bland det godt, tilsæt halvdelen af melet, og rør til at det er godt blandet. Gentag til alt mel og mælk er tilsat. Skrab igen ned fra langs siderne af skålen. Skru op til høj hastighed, og pisk til at dejen er jævn og glat. Skru ned til lav hastighed, og tilsæt salt, natron og vineddike. Pisk til det er godt blandet, og skru atter op, og pisk et par minutter mere.
Fyld papirformene to tredjedele med dejen, og bag dem i den forvarmede ovn, uden varmluft, 20-25 min.
Lad dem køle af inden at de pyntes.
Flødeost glasur
Du skal bruge:
300 g flormelis, sigtet
50 g usaltet smør, stuetemperatur
125 g flødeost, afkølet
Sådan gør du:
Pisk flormelis og smør sammen for middellav hastighed, til at det er godt blandet. Skru ned til lav hastighed. Tilsæt al flødeosten på en gang, og pisk til at det er helt blandet. Skru op til middelhøj hastighed. Fortsæt med at piske, til at glasuren er let og luftig, mindst 5 min, men pisk ikke for længe, da den let kan skille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar