Her i weekenden grillede vi et stykke af en rådyr kølle. Da vi kun var 3, var en hel kølle for meget. Så noget af køllen blev grillet, og resten kom i fryseren, til en anden god gang.
Du skal bruge:
1 rådyr kølle
1-2 pk bacon i skiver
Kødsnor
Kartofler
Grønsager og andet til drypbakken:
Gulerødder
Rødløg
Hvidløg
Estragon
1 spsk stærk sennep
1 spsk ribsgele
Toppen af bladselleri
1 dl rødvin
1 dl whiskey
Salt og peber
Vand så grønsagerne er dækket
Waldorfsalat:
Bladselleri
Grønne vindruer
2 æbler
Valnødder
2 spsk creme fraise
3 spsk piskefløde
Sådan gør du:




Waldorfsalat:
Skær bladselleri, æbler og vindruer fint ud. Hak valnødderne.
Pisk fløden, men den skal ikke piskes alt for stiv. Bland den med creme fraisen.
Vend de øvrige indgredienser i cremen og pynt med vindruer og valnødder.
Server retten med waldorfsalaten, ovn kartofler og ribsgele.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar