onsdag den 2. november 2011

Chokolade-banankage

Så er der lavet chokolade-banankage til mine kollegaer







100 g smør
250 g brun farin
2 æg
200 g hvedemel
50 g kakao
2 1/2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 dl mælk
2 bananer

Rør smør og farin godt sammen. Når det er rørt godt sammen, tilsættes æggene et af gangen. Bland mel, kakao, kanel og bagepulver. Tilsæt den tørre blanding lidt af gangen sammen med mælken. Mos bananerne og vend dem i dejen.
Kom dejen i en smurt springform.
Bag den ved 175 grader (varmluft) i 35-45 min.
Kagen er pyntet med alm. glasur, flormelis rørt med saft fra clemmentiner, og pyntet med fondant blomster.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...