Så blev der også lige tid til at bage gulerodsbrud.
Du skal bruge:
300 g gulerod
2,5 dl vand
50 g gær
1 tsk havsalt
50 g sukker
2 æg
50 g margarine
500 g hvedemel
150 g solsikkekerner
Sådan gør du:
Skræl og riv gulerødderne.
Lun vandet i en gryde, og kom det herefter i en skål med gær, salt og sukker, og rør til det er opløst. Tilsæt æg og rør det godt sammen.
Smelt margarinen ved svag varme, og kom det over i skålen sammen med hvedemel, solsikkekerne og gulerødderne. Ælt dejen godt sammen. Den vil være meget klistret.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 min.
Kom dejen på bagepapir med en ske.
Bag bollerne i ca. 10 min. i en 200 grader forvarmet ovn.
Du skal bruge:
300 g gulerod
2,5 dl vand
50 g gær
1 tsk havsalt
50 g sukker
2 æg
50 g margarine
500 g hvedemel
150 g solsikkekerner
Sådan gør du:
Skræl og riv gulerødderne.
Lun vandet i en gryde, og kom det herefter i en skål med gær, salt og sukker, og rør til det er opløst. Tilsæt æg og rør det godt sammen.
Smelt margarinen ved svag varme, og kom det over i skålen sammen med hvedemel, solsikkekerne og gulerødderne. Ælt dejen godt sammen. Den vil være meget klistret.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 min.
Kom dejen på bagepapir med en ske.
Bag bollerne i ca. 10 min. i en 200 grader forvarmet ovn.
De bedste gulerodsboller jeg ved. Jeg blev helt trist da de forsvandt fra nettet, GODT at du er her igen. Vh. Rita
SvarSlet