Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Så nu blev til tid til at sylte rødbeder.
1 kg rødbeder
½ l lagereddike
1 dl balsamicoeddike
500 g sukker
Atamon til skylning af glas
Vask rødbederne grundigt og kog dem i 50 min.
Kog lagen imens.
Læg de kogte rødbeder i en skål med iskoldt vand. Gnub skindet af dem, rødbeder har en rigtig flot farve, men handsker kan helt klart anbefales.
Skær rødbederne i skiver og læg dem i atamon skyllet glas. Giv lagen et hurtigt opkog og hæld over rødbederne, så de er dækket.
Lad rødbederne trække i 4 uger inden at de er klar til brug.
1 kg rødbeder
½ l lagereddike
1 dl balsamicoeddike
500 g sukker
Atamon til skylning af glas
Vask rødbederne grundigt og kog dem i 50 min.
Kog lagen imens.
Læg de kogte rødbeder i en skål med iskoldt vand. Gnub skindet af dem, rødbeder har en rigtig flot farve, men handsker kan helt klart anbefales.
Skær rødbederne i skiver og læg dem i atamon skyllet glas. Giv lagen et hurtigt opkog og hæld over rødbederne, så de er dækket.
Lad rødbederne trække i 4 uger inden at de er klar til brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar