onsdag den 24. august 2011

Squashboller

I dag er der blevet bagt til den helt store guldmedalje.

Dobbelt portion squashboller, 3 rugbrød og 1 portion chokolade cupcakes er blevet pyntet til arbejdet i morgen.

Rugbrød og Squashboller

Squashboller - ca. 14 stk.

50 g smør
4 dl mælk
1 dl ylette/A38
50 gr gær
2 tsk salt
2 tsk sukker eller Mælkebøttesirup
200 gr groft revet squash
ca. 800 gr hvedemel

Smelt smøret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt ylette/A38. Rør gæren ud. Tilsæt de øvrige indgredienser (hold lidt mel tilbage). Rør dejen godt sammen, gerne 10 min i røremaskine. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt dejen godt igennem. Tilsæt evt. restem af melet, hvis dejen er for klæbrig. Form dejen til boller og stil til efterhævning i min. 30 min. Pensl bollerne med enten æg eller mælk. Bag bollerne nederst i ovnen.
Bagetid ca. 16 min ved 200 gr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...