fredag den 19. august 2011

Chokolade Cupcakes med smør glasur


Chokolade Cupcakes - ca. 30 stk

180 gr hvedemel
340 gr sukker
50 gr kakaopulver
150 gr flydende margarine
4 æg
2 tsk bagapulver
1 dl mælk
100 gr hakket chokolade

Tænd ovnen på 175 grader.

Sukker og æg piskes hvidt. Finger lunt margarine og mælk piskes i æggemassen. Bland mel, kakao og bagepulver og sigt dette i dejen, og pisk det hele godt sammen. Til sidst vendes den hakkede chokolade i.

Fyld dejen i forme ca. ½ op og bag i ca. 20 min.


Disse cupcakes er pyntet med smør glasur.

1 portion Smør glasur
Rød pasta farve
Jordbær smag
Pynt: Hjemmelavet sukkerblomster


Og så er det bare at gå i gang med at pynte.

Jeg foretrækker, at de har været en tur på køl inden at de serveres, så glasuren er kold.

Chokolade Cupcakes med rød smør glasur med jordbæg smag


Chokolade Cupcakes med grøn smør glasur med pebermynte smag

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...